Valper

Vi på kennel Dalnews er opptatt av at du skal få en sosial og trivelig valp, en valp som er vokst opp i et godt hjemmemiljø. Alle våre valper vokser opp i stuen og blir tidlig preget på hjemmets mange lyder. Fra valpene er født og frem til de er ca. 3 uker gamle ligger de på et fredlig soverom sammen med valpemamman, og der får mor og barn være i fred, uten noen forstyrrelser, deretter flyttes de ned til oss i stuen. Vi prøver å gi dem en så god pregning som mulig før de flytter til sine nye hjem. Om været tillater det er valpene mye ute.

 

Alle våre valper leveres med stamtavle fra Norsk Kennel Klubb, de er forhåndsforsikret i Agria Dyreforsikring, ID-merket med chip, vaksinerte med EU-pass, markkurbehandlet og de får med seg hver sin helseattest fra vår vetrinær. Alle våre valper får også med seg litt av det fôret de er vant til å spise her hos oss. Vi har også laget en informasjonsfolder som alle våre valpekjøpere får med seg. Her har vi med litt nyttig informasjon om rasen, fôring av både valp og voksen hund, hvordan det er å ha en liten valp i huset og noen gode råd og tips.

 

Vi håper også at du som valpekjøper tenker igjennom et valpekjøp og at du skal vite at det å gå til anskaffelse av en valp er et valg som skal være gjennomtenkt og noe som hele familien er enige om. Om dere har hatt hund før eller ikke, så er ikke det det viktigste, men interessen for å lære om hund og hundehold er viktig. At man da er inneforstått med det at man tar imot et nytt familiemedlem som skal være til glede for dere i mange år fremover og at du tenker over de forpliktelser et hundehold medfører. At hunden må få mosjon/turer hver dag uansett vær, at den må sosialiseres på nye steder, mennesker og andre hunder, at den får en god oppdragelse, at den trenger pleie og vetrinærbesøk, at den får kjærlighet og omsorg, at den er en viktig del av familien, og at den taes med på familiens fremtidige planer i mange år fremover.

 

Webdesign and Copyright: Kennel Dalnews